Acasă » Cazuri » Estetica Dentara (Fațete din ceramică feldspatică)

Estetică Dentară

(Fațete din ceramică feldspatică)
TEHNICIANUL DENTAR NR.1
CABINET STOMATOLOGIC PREMIUM
TEHNICIANUL DENTAR NR.1
CABINET STOMATOLOGIC PREMIUM

Specialiști

Tehnician Dentar:

Marius Nisipeanu

Situație Inițială

  • Forma incisivilor centrali superiori neregulată
  • Prezența colorațiilor pe suprafețele dentare
Fațete din ceramică feldspatică before

Scopul tratamentului

Obținerea unui rezultat estetic prin folosirea fațetelor dentare din ceramică feldspatică pentru a reda o armonie a liniei surâsului.

Etape de tratament

  1. Planificare digitală a fațetelor dentare
  2. Planificare digitală a Wax-up-ului și transpunera acestuia în cavitatea bucală
  3. Tratament estetic prin inserarea fațetelor din cermica feldspatică
caz 5 poza patrata promovare

Programează-ți prima vizită

Evident oferă o gamă completă de servicii stomatologice, de la examinări la implanturi și fațete pentru pacienți de toate vârstele. Programează astăzi o primă consultație cu dentistul tău preferat.

0728 225 897 Programează o vizită

De ce să alegi Evident

Alege Cabinetul Stomatologic Evident pentru expertiză, tehnologie avansată și o îngrijire dentară personalizată într-un confort premium de tip dental boutique.

Transparență & prețuri flexibile

Echipa noastră crede în asistența stomatologică accesibilă. Oferim prețuri directe, estimări clare și bine explicate.

Ușor de programat

Știm cât de ocupat este programul dvs., așa că programarea dvs. va începe întotdeauna la timp, fără așteptări. De asemenea, oferim asistență pentru parcare fără probleme tuturor clienților noștri.

Grijă

Suntem foarte atențti la micile detalii ale serviciilor noastre și de contribuția pozitivă pe care o aducem în oferirea unei îngrijiri dentare profesioniste și pline de compasiune.

Confort

Mâinile blânde, experiența prietenoasă și tehnologia modernă, inclusiv stomatologia cu sedare, ne permit să efectuăm tratamente într-o atmosferă relaxantă și fără durere.

Ce spun pacienții noștrii

Mulțumim tuturor persoanelor care ne-au apreciat calitatea serviciilor și au dorit să ne lase un review pe Google sau Meta.

Programează o vizită la Evident

Pentru a rezerva o programare la Evident vă rugăm să completați formularul de rezervare de mai jos și un membru al personalului vă va contacta în scurt timp. Vă rugăm să introduceți numele dvs. complet.

Programare rapidă și ușoară.

Contact direct și personalizat.

Conveniență și eficiență.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Sorina Bibirică

Asistent Manager Laborator Atelierul de Zâmbete

A finalizat studiile la facultate de Administrare a Afacerilor din Timișoara, specializarea finante-bănci. Realizează sarcini administrative zilnice. Comunică cu superiorii, egalii, subordonaţii si colaboratorii: prin telefon, în scris, e-mail sau în persoană. Utilizarea calculatoarelor sau sistemelor computerizate pentru a programa, a introduce date sau procesa informaţii. Observarea, recepţionarea şi obţinerea din surse diverse a informaţiilor necesare. Abilitati: de rezolvare a problemelor, de comunicare verbală, non-verbală și ascultarea activă, lucru în echipă prin delegarea de sarcini pentru indeplinirea anumitor task-uri, leadership, cooperanta, empatică, sociabilă și echilibrată.

Elena Mădălina

Manager Cabinet

Studiile fiind finalizate în domeniul OPC - Protecția consumatorului, continuând cu masterul în alimentația si nutriția umană, s-a specializat de ani de zile în domeniile care țin de munca cu clientul. Experiență vastă în relaționare și comunicare, deținând cursuri de dezvoltare personală, formare psihopedagogică, promovarea afacerilor, social media marketing. O fire caldă, amabilă, sociabilă, pregătită să sară în ajutorul fiecărui pacient.

Roxana

Tehnician Dentar

A finalizat studiile în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, specializarea tehnică dentară. Realizează wax-up-uri digitale și design 3D.

Briscan Călin

Tehnician Dentar

A finalizat studiile în cadrul Universității Vasile Goldiș Arad tehnică dentară

Betty

Nelu

Romascu Tudor

Tehnician Dentar

A finalizat studiile în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, specializarea tehnică dentară. Realizează restaurări estetice Integral ceramice, Metalo-ceramica, Fast & Fixed.

Cornean Alexandru

Tehnician Dentar

Tehnician dentar- Specializat în design 3D. A efectuat cursuri cu specialiști din diferite țări pentru perfecționarea în cariera sa.

Dragos Abel

Tehnician Dentar

A finalizat studiile în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, specializarea tehnică dentară. Realizează restaurări estetice Integral ceramice.

Onete Ștefan

Tehnician Dentar

A finalizat studiile în cadrul Universității de Medicina si Farmacie Victor Babeș Timișoara, specializarea tehnică dentară. Realizează restaurări estetice Integral ceramice, restaurări estetice zona frontală.

Mihaescu Doris

Tehnician Dentar

A finalizat studiile în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș Timișoara, specializarea tehnică dentară. Realizează design 3D.

Bugur Aura

Aistent Dentar

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș, specializarea Asistență Dentară Asistent dentar cu o experiență de peste 10 ani în cabinetul dentar. O fire calmă și motivată, iubesc să ajut pacientii să obtină zâmbetul mult dorit.

Ovidiu

Ioana Miclea

Doctor Medic Stomatolog

A absolvit Facultatea de Medicină dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie și Medicina Dentară Vasile Goldiș în 2014 A absolvit cursuri și conferințe de specialitate atât naționale cât și internaționale, căutând permanent să exceleze în activitatea sa. Devotamentul, răbdarea și pasiunea pentru ceea ce face sunt doar câteva dintre atuurile ei. Are domeniul de activitate în tratamente axate pe reabilitări complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi dentare. Mai exact în Restaurari Protetice, Estetica dentară, Competente în aria digitală stomatologică, competență în utilizarea Laserului dentar și în Inhalosedare, Implantologie, Parodontologie, Odontoterapie și Endodonție.

Marius Nisipeanu

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara 2007 - 2010, după care și-a început imediat cariera de tehnician dentar alăturându-se echipei prof. Dr. Bratu ,perioadă în care evoluția lui profesională a fost rapidă, reușind să facă din această meserie o adevarată carieră de succes. Dezvoltarea lui pe plan profesional a fost posibilă si datorită participării la numeroase cursuri și congrese medicale atât naționale cât și internaționale.

Marius Nisipeanu are atât expertiza rezolvării celor mai dificile cazuri de reabilitare estetică, cât și capacitatea de a înțelege dorințele pacienților și de a le transpune în realitate. Din pasiune pentru acestă latură a medicinei dentare, și-a dorit sa își îndeplinească visul de a crea o echipă alături de care să exceleze si să ridice nivelul tehnicii dentare din Romania, lucru pe care a reușit cu excelență sa îl implementeze, atrăgând fonduri europene și toate resursele personale, dorind ca pacienții să beneficieze de cele mai înalte standarde la nivelul esteticii dentare. Fiecărui membru al echipei i s-a oferit șansa de a fi instruit de însuși Marius Nisipeanu, văzând în fiecare abilități pe care le-a dezvoltat insuflându-le din cunoașterea lui și experiența ca tehnician dentar, iar aceștia au devenit adevărați profesioniști. Fiind un lider înnascut, a insuflat încredere celor din jur,prin integritate si autenticitate a crescut o echipă unită, ca o familie a laboratorului “Atelierul de Zambete”. Tehnica dentară este nu doar o meserie pentru Marius, este o pasiune pe care o practică cu maximă implicare, perseverență și devotament. De curand (sau)/anul acesta, Marius Nisipeanu, din dorința de a avea si o echipă de medici dentiști ca parte integrată in conceptul esteticii dentare digitale,a pus bazele cabinetului stomatologic “Evident Natural Smile,” loc în care care s-a dorit ca pacienții să fie tratați la cele mai exigente standarde, fiind echipat cu aparatură digitală de cea mai înaltă precizie.

Pentru programări telefonice, apelați:

(+40) 728 225 897

Vreiți să vă sunăm noi? Completează formularul de programare:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.